AkademiBeslenmeEğitimEn GüncelİKÇUKültür - SanatYemek

Turizm Fakültesi 4. Gastronomi ve Kültür Çalışmaları Sempozyumunda

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Ege Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen IV. Gastronomi ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu’na katıldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler ve fakülte akademisyenlerinden oluşan heyet, uluslararası gastronomi, beslenme ve turizm uzmanları ile akademisyenlerini bir araya getirmek amacıyla Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 4. Gastronomi ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu’na katıldı. 

İKÇÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler ve beraberindeki heyet, bu yıl 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından daha da önem kazanan “Afet Dönemlerinde Gastronomi ve Beslenme” teması ile düzenlenen ve sektör temsilcileri ve akademisyenleri bir araya getirerek gastronomi ve turizm ilişkisi, turizmde yeni yaklaşımlar ve kültürel miras ve turizm gibi pek çok başlığa ilişkin konuların disiplinlerarası bir şekilde ele alındığı sempozyumu izleyerek çeşitli temaslarda bulundular.