BeslenmeEğitimEn GüncelİKÇUYemek

Turizm Fakültesi Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları (GMS) Bölümü öğrencilerine Pirge Bıçak firması tarafından “Profesyonel Bıçak Eğitimi” konulu seminer verildi.

Pirge Bıçak firması yetkilisi Fırat Erbil tarafından verilen seminere çok sayıda bölüm öğrencisi katıldı. Erbil, seminerde profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçaklar, pasta ve ekmekçilik alanında kullanılan yardımcı ekipmanlar, uluslararası doğrama teknikleri, bıçak seçimi ve temizliği ile ilgili bilgiler paylaştı.

Bilgi paylaşımının ardından öğrencilere sorular yönelten Erbil, doğru cevap veren öğrencilere bıçak hediye etti.