En GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Kemal Atahan Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu Başkanı Seçildi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Kemal Atahan, Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu Başkanı seçildi

İKÇÜ Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Kemal Atahan, meme sağlığı bilimi alanında çalışmalarda bulunan dernekleri bir araya getirmek, ulusal ve uluslararası platformlarda meme sağlığı biliminin ilerlemesine katkıda bulunmak, meme sağlığını ilgilendiren toplumsal hizmetler, insan gücü eğitimi, idari ve hukuki düzenlemelerin çağdaş düzeye getirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu’nun yeni başkanı oldu.

2011 yılından bu yana faaliyet gösteren ve çatısı altında 19 Meme Hastalığı Derneği’ni barındıran Türkiye Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyonu başkanlığına seçilen Prof. Dr. Murat Kemal Atahan’ı tebrik eden İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Esad Topal, bilimsel yayın ve proje sayısı bakımından ulusal ve uluslararası anlamda hep üst sıralarda yer alan İKÇÜ Tıp Fakültesi’nin sosyal sorumluluk alanında da önemli başarılar elde ettiğini belirtti. Fakülte olarak çalışmalarına insanı ön plana alan bir anlayışla, toplumsal katkı odaklı olarak devam ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Topal, Prof. Dr. Murat Kemal Atahan’a görevinde başarılar diledi.