En GüncelİKÇUİzmirKongre

İKÇÜ Turizm Fakültesi 17. Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresinde

Muhabir– Simay Baran-Tuğra Ecem Çiçek

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi 17. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresine katıldı

Bu yıl on yedincisi gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük turizm platformu olarak nitelendirilen; Türkiye turizmini geliştirme ve turizmi yılın her mevsimi canlı tutma amacı ile düzenlenen TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, Türkiye ve dünyada turizm alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör temsilcileri ile üst düzey yöneticilerini İzmir’de bir araya getirdi.

İKÇÜ Turizm Fakültesi ile İKÇÜ Gastronomi Topluluğu ve İKÇÜ Kültür ve Turizm Topluluğu da fuarda yer aldı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ni ve İKÇÜ Turizm Fakültesi’ni tanıtmak; üniversite-sektör iş birliklerini geliştirmek ve fakülte öğrencilerinin gelecekteki iş/staj olanakları hakkında bilgi vermek için fuarda bulunduklarını ve organizasyonun fakülte adına verimli geçtiğini belirtti.