En GüncelİKÇUKültür - Sanat

Sanat ve Tasarım Fakültesine Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’ndan İki Ödül

Haber– Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat ve Tasarım Programları yüksek lisans öğrencisi Elif Sarıgüzmen, Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu tarafından düzenlenen Grafik Tasarım Sergisinde birincilik ödülüne layık görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat ve Tasarım Programları yüksek lisans öğrencisi Elif Sarıgüzmen, Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu’nun bu yıl 42’ncisini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Ana Galeri’de düzenlediği Grafik Tasarım Sergisi kapsamında verilen Grafik Tasarım Ödülleri’nde iki kategoride birincilik ödülünün sahibi oldu.

Eylül 2022’den beri üretilmiş tasarımları bir araya getiren ve genç isimler için bir teşvik ve motivasyon kaynağı olan Grafik Tasarım Ödülleri afişten kitaba, hareketli görüntüden sosyal medya uygulamalarına kadar 25 kategoride düzenlendi.

Çalışmalarını İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emine Nilüfer Üstündağ nezaretinde yürüten Elif Sarıgüzmen, eserleri ile “İllüstrasyon” ve “Kitap Tasarımı” kategorilerinde birincilik ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı.