En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı Finalde

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig Kadın (Ünilig) müsabakalarında İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı finale yükseldi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde gerçekleşen Voleybol Bölgesel Lig Kadın (Ünilig) müsabakalarında İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı, bugün oynanan karşılaşmada İzmir Bakırçay Üniversitesi Kadın Voleybol Takımını 3-1 yenerek finale yükselme başarısını gösterdi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmada ilk seti 18-25 kaybeden İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı, tribün desteğini de arkasına alarak son üç seti 25-16, 25-23 ve 25-13’lük skorlarla kazanıp final oynamaya hak kazandı.

Yarı finalin diğer karşılaşmasında ise İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi önünde 3-0 galip gelerek finalde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin rakibi oldu.