En GüncelİKÇUKültür - Sanat

Görsel İletişim Tasarımı Öğrencilerinin Dönem Sonu Sergisi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin ilk eserlerinin yer aldığı Dönem Sonu Sergisi İKÇÜ’lü sanatseverlerin beğenisine sunuldu

İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesinin bu sene lisans düzeyinde eğitim vermeye başlayan iki bölümünden biri olan Görsel İletişim Tasarımı Bölümünün Dönem Sonu Sergisi İKÇÜ’lü sanatseverlerden ilgi gördü. 

Küratörlüğünü Temel Sanat Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sehran Dilmaç’ın yaptığı serginin İKÇÜ Sanat Galerisinde gerçekleşen açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş ile Prof. Dr. Süleyman Akbulut, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 

Serginin 22 Mart’a kadar açık kalacağını belirten Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman, “Sergimizde, eğitime bu yıl başlayan 24 öğrencimizin derslerde ürettikleri çalışmalara yer verdik. Bu, Güz dönemi üretilen yaklaşık 150 eserin bulunduğu bir sergi. Sergilerimiz, yıl boyu devam edecek” dedi.