En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ Rektörlük Kupası Müsabakaları Başlıyor

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının geleneksel olarak düzenlediği Rektörlük Kupası Müsabakaları için başvurular açıldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) akademik ve idari personeli ile öğrencileri tarafından oluşturulacak takımların mücadele edeceği ve bireysel performansların sergileneceği İKÇÜ Rektörlük Kupası Müsabakaları Basketbol, Voleybol, Futsal (Salon Futbolu) ve Masa Tenisi branşlarında gerçekleşecek. 

Futsalda erkeklerin, voleybol ve basketbolda erkek ve kadınların karma olarak, masa tenisinde ise hem erkek hem kadınların yarışacağı müsabakaların başvuruları ilgili fakülte, enstitü, yüksekokul ve idari birimlerin sekreterlikleri tarafından alınacak. 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) akademik ve idari personelleri ile öğrencilerine spor yapma olanağı sağlayarak branşları çok yönlü tanıtmak, öğrencilerin tanışarak kaynaşmalarını sağlamak ve müsabakalar sonunda başarılı olanlara ödüller verilerek spor yapmaya özendirmek amacıyla düzenlenen Rektörlük Kupası Müsabakalarına 5 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. 

İKÇÜ SKS tarafından her yıl düzenlenen müsabakalarla ilişkin açıklama yapan SKS Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yeliz Doğru,  “Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak üniversitemizde geleneksel olarak düzenlenen Rektörlük Kupası Müsabakalarının heyecanını yaşıyoruz. Her yıl öğrencilerimizin ve personellerimizin yoğun katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleşen turnuvaları bu yıl nisan ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Turnuva sonrasında her branşta dereceye giren ilk üç takıma, öğrenciye ve personele çeşitli ödüller verilecek. Bu yılki ödül töreni ise bahar şenliklerinde gerçekleşecek ve ödüller şenliklere konuk olan sanatçılar tarafından takdim edilecek. Tüm yarışmacılara şimdiden başarılar diliyor, her şeyden önce kazananın dostluk olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.