En GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ Tıp Fakültesi ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği 

Muhabir- Zeynep Yaşar

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nın çalışma sahalarından biri olan Karşıyaka’da sürdürdüğü intörn stajı ve asistan eğitimi programları çerçevesinde Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği protokolü imzalandı. 

Halk Sağlığı Anabilim Dalı tarafından hazırlanan Karşıyaka ilçesine ait sağlık istatistiklerini içeren 2023 yılı Yıl Sonu Değerlendirme Raporu’nun da sunulduğu anlaşma Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tözün ile Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cenk Benli tarafından imzalandı. 

Sağlık alanındaki ortak çalışmaların ve iş birliğinin gelecek yıllarda da sürdürülmesine dair karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, yapılan anlaşmanın İKÇÜ Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nda verilen asistan eğitimine önemli katkıları olacağına dair değerlendirmeler yapıldı.