En GüncelİKÇUTeknoloji

İKÇÜ’de MATLAB Kampüs Lisansı Tanıtımı

Fotoğraf- Tuğçe Yetgin

Muhabir- Ecem Nur Tura

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından MATLAB Kampüs Lisansı Tanıtım Semineri düzenlendi

FİGES A.Ş.’de Akademik Planlama ve Geliştirme Mühendisi olarak görev yapan Silvan Schwaller tarafından İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda verilen seminere öğrenciler katıldı.

Matematiksel Modellendirme, Veri Analizi ve Mühendislik Projeleri gibi pek çok alanda etkili bir araç olan MATLAB’ın kapsamlı kullanımı hakkında İKÇÜ’lü öğrencilere bilgi vermek amacıyla düzenlenen seminerde MATLAB Kampüs Lisansı’nın sunduğu fırsatlar detaylı bir şekilde anlatıldı.

MATLAB Kampüs Lisansı’nın kullanım kolaylıkları ve farklı disiplinlerdeki uygulama alanlarının ele alındığı seminerde, öğrenme ve araştırma süreçleri ile ilgili nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğine dair ipuçları ve teknik bilgiler de paylaşıldı.