EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’de Kariyer Planlama ve Cv Hazırlama Eğitimi Verildi

Haber-Fotoğraf: Nurselin Bostan

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SKS Kariyer Topluluğu tarafından düzenlenen etkinlikte Kariyer Planlama ve Cv Hazırlama eğitimi verildi

İKÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Topluluk Etkinlik Salonunda düzenlenen “Kariyer Planlama ve Cv Hazırlama” eğitim programında, İnsan Kaynakları Yöneticisi Meltem Karagöz Akhisar konuk konuşmacı olarak yer aldı.

Programda, kendi kariyer yolculuğundan bahseden ve tecrübelerini paylaşan Meltem Karagöz Akhisar, İKÇÜ’lü öğrencilere kariyerlerini planlarken dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında hatırlatmalarda bulundu. Etkili bir Cv hazırlamanın öneminden bahseden Akhisar, Cv hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalara değindi ve mülakat tekniklerini anlattı.

Program, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından, Meltem Karagöz Akhisar’a teşekkür belgesi takdim edilmesi ile birlikte son buldu.