AkademiEğitimEn GüncelİKÇU

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 13. Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Kongresinde

Muhabir- Aleyna Arslanbaş

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevtap Günay Uçurum, 13. Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Kongresinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünü temsil etti

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevtap Günay Uçurum, Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen 13. Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Kongresine katılım sağladı.

Fizyoterapi ve rehabilitasyon alanındaki uzmanlar ile genç nesli bir araya getirip verimli bir tartışma alanı oluşturmayı ve bilimsel seviyeyi yukarıya taşımayı amaçlayan kongre kapsamında düzenlenen “Dirsek” konulu sempozyumda “Sert Dirsekte Ne Zaman ve Nasıl Tedavi Yapılmalı?” başlıklı konuşma yapan Doç. Dr. Uçurum, dirsekle ilgili güncel rehabilitasyon yaklaşımlarını vurguladı.