AkademiEğitimEn GüncelİKÇU

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünden Doç. Dr. Koçak, La Salle Üniversitesinde Ders Verdi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Umut Ziya Koçak, Erasmus+ personel ders verme hareketliliği kapsamında La Salle Üniversitesi’nde ders verdi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Umut Ziya Koçak, Erasmus+ personel ders verme hareketliliği kapsamında İspanya’nın başkenti Madrid’de bulunan La Salle Üniversitesinin Fizyoterapi Bölümünde temaslarda bulundu.

“Fonskiyonel Egzersiz” ve “Sporcularda Yaralanmaların Önlenmesi” gibi çeşitli konularda ders veren Doç. Dr. Koçak, La Salle Üniversitesi Fizyoterapi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Maria Gomez Jimenez ile olası ikili iş birlikleri, öğrenci ve personel hareketliliği ve bilimsel projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.