EğlenceEn GüncelİKÇU

İKÇÜ FEST’24’te Anıl Piyancı Rüzgârı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) SKS tarafından düzenlenen 7’nci Bahar Şenliği İKÇÜ FEST 2024’te Anıl Piyancı, İKÇÜ’lü gençlere unutulmaz bir gece yaşattı

İKÇÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde Anıl Piyancı, en bilindik parçaları olan Bırakman Doğru mu, Yağmurlar, Kafa10, Kara Para, Batı Yakası gibi birçok parçayı final sınavları öncesi stres atan İKÇÜ’lü öğrenciler için seslendirdi.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan konserde İKÇÜ’lü gençler coşku dolu ve unutulmaz bir gece yaşadı. Konserin sonunda Süper Lig’e yükselerek İKÇÜ adına tarihi bir başarı elde eden Erkek Basketbol Takımı’na sahnede SKS Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yeliz Doğru tarafından kupa takdim edildi.

Tiyatro Topluluğu’nun “8 Kadın” oyunu ile başlayan İKÇÜ FEST’24’ün 2’nci Gününde DJ performansı, bilgi yarışması, çeşitli oyunlar, İKÇÜ SKS Dans Topluluğu gösterileri, İKÇÜ SKS Müzik Gruplarından E) Hiçbiri Grubunun canlı sahne performansı ve DJ Ferdi performansı gerçekleşti.