İKÇÜ Turizm Fakültesinde Baklava Yapımı Atölyesi
Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi tarafından “Baklava Yapımı Atölyesi” düzenlendi
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından, Turizm Fakültesi Uygulama Mutfağında düzenlenen atölyede, Özmermer Un firmasının Demo Ustası Şef Kenan Şahin bölüm öğrencileriyle bir araya geldi.
Baklavanın hazırlanma süreci, yapım aşamaları hakkında teorik bilgiler verilmesinden sonra, İKÇÜ’lü öğrenciler Şef Kenan Şahin ile uygulama yapma fırsatı buldular. Yaklaşık olarak 150 öğrencinin katılım gösterdiği atölye etkinliği keyifli anlara sahne oldu