En GüncelİKÇU

Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesinde Devir Teslim Töreni

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesinde devir teslim töreni düzenlendi

Fakülte akademik ve idari personelinin katıldığı törende, Prof. Dr. Ebru Yeşim Özkan dekanlık görevini Prof. Dr. Hakkı Dereli’ye devretti. Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Dereli, Prof. Dr. Özkan’a fakülteye olan katkılarından dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Özkan ise Prof. Dr. Dereli’yi tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gerçekleştirilen devir teslim töreni ile yeni görevine başlayan Dekan Prof. Dr. Dereli, “Görev değişikliğinin üniversitemize ve fakültemize hayırlı olmasını diliyorum. Önümüzdeki dönemde fakültemizi daha ileri taşıyacak projelere tüm ekibimizle birlikte imza atmak istiyoruz” diye konuştu.