AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Ailesi Dünya Yürüyüş Günü Etkinliğinde Buluştu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ailesi, Dünya Yürüyüş Günü etkinliğinde Balçova Terapi Ormanı’nda bir araya geldi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Kurulu tarafından organize edilen ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER)’nin işbirliğiyle gerçekleşen Dünya Yürüyüş Günü etkinliğinde, İKÇÜ ailesi Balçova Terapi Ormanı’nda bir araya geldi.

Sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla düzenlenen etkinlik, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat İl Kurulu kararları doğrultusunda hayata geçirildi ve katılımcılara hem fiziksel aktivite yapma hem de doğanın tadını çıkarma imkanı sundu.

Etkinlik kapsamında sabah saatlerinde bir araya gelindi ve her katılımcının kendi temposunda ilerlediği yürüyüş 6 kilometrelik parkur boyunca sürdü.