AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’den “Aile Bağlarının Güçlendirilmesi” Vurgusu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Ailede Sorumluluk Bilinci” konulu konferansta konuşmacı olarak yer aldı

İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Değerleri ile Güçlü Ailem” projesi kapsamında Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve aile değerlerinin korunması ve geliştirilmesi konusunda önemli bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen “Ailede Sorumluluk Bilinci” konulu konferansta konuşmacı olarak yer aldı. 

Aile içindeki sorumlulukların ve aile bireylerinin toplumsal rolünün önemine değinen, aile değerlerinin korunması ve geliştirilmesinin hayati önem taşıdığını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, “Sağlıklı bir aile için anne ve baba, çocuklarına vakit ayırmalıdır. Çocuklarını ihmal eden ebeveynler, onlara duygusal olarak acı verir. Anne ve baba, çocuklar için vazgeçilmezdir” dedi. 

Prof. Dr. Saffet Köse’nin, toplumun geleceği açısından aile bağlarının güçlendirilmesine vurgu yaptığı konferansa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, il müftü yardımcıları, merkez ilçe müftüleri, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Konferansın sonunda, İl Müftüsü Mehmet Taşcı ve Seyhan İlçe Müftüsü Mehmet Yaman tarafından İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse’ye çiçek takdim edildi.