En GüncelGenelİKÇU

İKÇÜ Cumhuriyetin Kuruluşunun 99. Yıl Dönümü Kutlama Programında

İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’ni temsilen Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen “Çelenk Sunma Töreni”ne katıldı

İzmir Valiliği’nin düzenlediği Cumhuriyet’in Kuruluşunun 99. Yıl Dönümü Kutlama Programı, kent merkezindeki Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen “Çelenk Sunma” töreni ile başladı. Törene İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz, milletvekilleri, üniversite temsilcileri ve Sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri katıldı. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) de Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Akbulut’un katılımıyla “Çelenk Sunma Töreni”nde yer aldı. Törende, Atatürk Anıtı’na çelenkler bırakıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.