AkademiEğitimİKÇU

İKÇÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda Etkili Sunum Teknikleri Eğitimi

Muhabir: Beyza Şengül

Fotoğraf: Umut Aybars Sürmeli

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nda hazırlık öğrencilerine yönelik, yabancı dilde “Etkili Bir Sunum Nasıl Yapılır” adlı eğitim düzenlendi

İKÇÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Independent Learning Centre (Bağımsız Öğrenme Merkezi)’de yabancı dilde etkili sunum yapabilmenin üniversite öğrenimi ve çalışma hayatı açısından önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen eğitim programı Yabancı Diller Yüksekokulu Öğr. Gör. Çiler Akkuşoğlu tarafından gerçekleştirildi. “İngilizce sunum yapma becerisi kazanmak oldukça zordur. Öğrencilerimizin haftaya sunumları olduğu için öncesinde pratik yaparak etkili sunumda üzerinde durulması gereken hususlara dikkat çekmek istedik” diyen Öğr. Gör. Çile Akkuşoğlu, yabancı dilde etkili bir sunum yapabilmek ve bunu yaparken de dinleyicilerin dikkatini canlı tutmak için neler yapılması gerektiğine dair ipuçları verdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen eğitim, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.