AkademiEn GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ ve Orman Genel Müdürlüğü Arasında Mesleki Eğitim Çerçeve Protokolü İmzalandı

Muhabir: Caner Kocabıyık

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Orman Genel Müdürlüğü arasında ‘İşletmede Mesleki Eğitim Çerçeve Protokolü’ imzalandı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile Orman Genel Müdürlüğü arasında, işletmede mesleki eğitim çalışmalarının koordineli ve etkin yürütülmesi amacıyla düzenlenen protokol, İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ile Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey tarafından imzalandı. Protokol kapsamında, başta İKÇÜ Orman Fakültesi öğrencileri olmak üzere, öğrencilerin eğitim-öğretimlerinin bir yarıyılını (7+1) işletmelerde çalışmak üzere tamamlamaları ve sektöre dair tecrübe ve deneyimlerini artırmaları hedefleniyor.