En GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ, Sürdürülebilirlik ve Yeşil Mutabakat Buluşmalarında

Muhabir: Caner Kocabıyık

İKÇÜ Orman Fakültesi “Sürdürülebilirlik ve Yeşil Mutabakat Buluşmaları”na katıldı

İzmir Üniversiteleri Platformu (İUP) Sosyal Sorumluluk Operasyon Grubu tarafından düzenlenen “Sürdürülebilirlik ve Yeşil Mutabakat Buluşmaları” faaliyetleri kapsamında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Akyol, “Doğal Kaynakların Sürdürülebilirliği Kapsamında Ormanların Sürdürülebilirliği” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Zoom platformu üzerinden açık söyleşiler şeklinde gerçekleştirilen; ormanlar, yeşil mutabakat, ormanların sürdürülebilir yönetimi, iklim değişimi ve etkileri ile ilgili bilgilendirilmelerin yapıldığı etkinliğe İzmir Üniversiteleri Platformu (İUP) operasyon grubu üyesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu’ndan akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı.