En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ Erkek Basketbol Takımı Bölgesel Lig Şampiyonasında 3’üncü Oldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Erkek Basketbol Takımı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun düzenlediği Üniversiteler Bölgesel Lig Şampiyonası’nda 3’üncü oldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Erkek Basketbol Takımı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Üniversiteler Bölgesel Lig Şampiyonası’nda İKÇÜ’yü başarıyla temsil ederek İzmir bölgesinde bulunan 9 üniversite arasında 3’üncü oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen şampiyonada DEÜ ve Yaşar Üniversitesi’nin ardından üçüncü olan İKÇÜ Erkek Basketbol Takımı yeni hedefine 3X3 Basketbol Türkiye Şampiyonası’na katılmayı koyarak Türkiye’nin en iyi takımları arasına girmeyi amaçlıyor. 

İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse Erkek Basketbol Takımı’nın başarısıyla ilgili yayımlamış olduğu mesajda İKÇÜ Erkek Basketbol Takımı’nı tebrik etti. Rektör Köse: “Başarılı sporcularımızı, antrenör hocalarımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu başarı üniversitemize hayırlar getirsin. Öğrencilerimize desteğimiz her zaman devam edecek ” dedi. 

Antrenörler Taşkın Toprak ile Turgay Avcı da,  “Umuyoruz ÜNİLİG’deki başarılı performanslarımızı önümüzdeki sene yapılacak 3X3 Basketbol Türkiye Şampiyonası’na taşıyacağız. Genç sporcularımız en iyisini yapma adına elinden geleni yapmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.