AkademiEn GüncelFEATUREDİKÇUSağlık

İKÇÜ Eczacılık Fakültesinin TÜSEB Proje Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Eczacılık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Elif İnce Ergüç’ün projesi, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Eczacılık Fakültesi Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Elif İnce Ergüç’ün projesi, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB)-A Grubu Acil Ar-Ge Proje Destek Programı kapsamında kabul gördü.

İKÇÜ Eczacılık Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Elif İnce Ergüç’ün yürütücüsü olduğu “Tamoksifenle İndüklenen Yağlı Karaciğere Karşı Doğal Bileşiklerin Rolünün İn Vitro Olarak Araştırılması” başlıklı projenin araştırmacıları ise Eczacılık Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Sinem Ezgi Turunç Özoğlu ile Dr. Öğr. Üyesi Fadime Aydın Köse oldu.