AkademiEn GüncelFEATUREDİKÇUSağlık

İKÇÜ Tıp Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemal Kahya’nın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemal Kahya’nın projesi üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinin desteklenmesini içeren TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında kabul gördü.

TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunan, İKÇÜ Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cemal Kahya’nın yürütücüsü olduğu “Cilde Uygulanan Ağrılı Elektrik Uyarısıyla Üst Ekstremite Kaslarında Oluşan Eşzamanlı Refleks Yanıtların EMG ile İncelenmesi” başlıklı projenin araştırmacılığını ise Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Sibel Kocaaslan Atlı üstlendi.