En GüncelGenelİKÇU

Çelebili Miniklerin Cumhuriyetin 100’üncü Yılı Heyecanı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minikler Cumhuriyetin 100’üncü Yılını coşkuyla kutladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal Tesisler İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevinde eğitim gören minikler Cumhuriyetin 100’üncü Yılını bir dizi etkinlikle kutladı. 

Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevi Birim Sorumlusu Semra Gümüş ve öğretmenleri tarafından hazırlanan Çelebili miniklerin kutlamaları, günün anlam ve önemine uygun bir gölge oyunu ile başladı. Cumhuriyetin yüzüncü yılında Türk bayraklı tişörtler giyerek kırmızı beyaza bürünen öğrencilerin 100’üncü yılı, dans gösterileri ile devam etti. Ardından marşlar ve şiirler okuyan minikler heyecan dolu anlar yaşadı. 

Çelebi Anaokulu ve Gündüz Bakımevi Birim Sorumlusu Semra Gümüş, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı, ülkemizin her yerinde ve her noktasında olduğu gibi Çelebi Anaokulunda da coşku ile kutlandı. Çocuklarımız, bu anlamlı güne özel olarak hazırlandı ve bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Bizler de öğretmenleri olarak, onları gururla ve heyecanla izledik. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına girerken, değerlerimizi ileriye taşıyacak olan yeni neslin gözlerindeki parıltıyı görmek bizi son derece mutlu etti. Bu vesileyle, ülkemize Cumhuriyeti armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” dedi.