En GüncelGenelİKÇUKültür - SanatSağlık

Hemşirelik Bölümü Cumhuriyetin 100’üncü Yılını Coşku ile Kutladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Cumhuriyetin 100’üncü Yılı’na özel “Cumhuriyetin 100. Yılı’nda İKÇÜ Hemşirelik Öğrencileri Buluşuyor” temalı müzik dinletisi düzenlendi

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrenme Öğretme Destek Komisyonunun, Cumhuriyetin 100’üncü Yılı’nda hemşirelik öğrencilerinin kaynaşması amacıyla organize ettiği müzik dinletisi Merkez Kampüs Yarasa Sokak’ta gerçekleşti. Etkinliğe Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yasemin Tokem, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Nuray Egelioğlu Cetişli ile Doç. Dr. Betül Aktaş, bölüm akademisyenleri, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Hemşirelik Bölümü 4’üncü Sınıf öğrencisi Solist İrem Kaya ile 2’inci Sınıf öğrencisi Gitarist Berke Tokat seslendirdikleri şarkılarla, öğrencilere Cumhuriyetin 100’üncü Yılında coşku dolu ve unutulmaz anlar yaşattı. Hemşirelik Bölümünün tüm öğrencilerini bir araya getiren etkinlik 10. Yıl Marşının okunmasıyla birlikte son buldu.