AkademiEn GüncelİKÇUMedya

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu Medya Merkezi’ni Ziyaret Etti

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu Medya Merkezi’ne ziyarette bulundu

İKÇÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinin uygulama becerilerini geliştirmek, medya ve iletişim alanında araştırmalar yapmak, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi için medya, tanıtım ve iletişim alanında çalışmalar yürütmek amacıyla 2017 yılında faaliyete geçen ve 2020 yılında Araştırma Merkezi statüsüne yükseltilen Medya ve İletişim Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (İKÇÜ Medya Merkezi)’ne ziyarette bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu’ya, Yapı İşleri Daire Başkanı Yasin Yıldız ile Teknik Bakım İşletme Birimi Şube Müdürü Ufuk Kayalar eşlik etti.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölüm Başkanı ve Medya Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nazım Ankaralıgil ile Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Halit Kartal ve Dr. Öğr. Üyesi Ümit Aydoğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Prof. Dr. Bulduklu ve beraberindeki heyet, İKÇÜ Medya Merkezi bünyesinde bulunan İKÇÜ Haber Ajansı, Haber Atölyesi, TV Stüdyosu, Ses Stüdyosu, Fotoğraf Atölyesi, Halkla İlişkiler Atölyesi gibi medya ve iletişim sektörüne yönelik uygulamalı eğitimler verilen birimleri gezerek bilgi aldı. Ardından, Medya Merkezi’nin altyapı güçlendirme ve proje çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulmasıyla ziyaret sona erdi.