En GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ Turizm Fakültesinden “Haydi Gülümse” Etkinliği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi, Bornova Hasan Tahsin Özel Eğitim Meslek Okulunda “Haydi Gülümse” sloganıyla bir etkinlik düzenledi

İKÇÜ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerinin Bornova Hasan Tahsin Özel Eğitim Meslek Okulu’nda gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında, İzmir’in saklı kalmış güzellikleri ve şehrin farklı turistik yönleri yapılan sunumlarla özel öğrencilere aktarıldı. Özel eğitim öğrencilerinin, İzmir’e dair izlenimlerini ve sevdikleri mekanları İKÇÜ’lü öğrencilerin rehberliğinde resme aktarmalarına ve sanatsal yeteneklerinin açığa çıkmasına olanak veren etkinlik, öğrenciler arasındaki dayanışmanın pekişmesine de katkı sağladı. Bornova Hasan Tahsin Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerini gülümseten etkinlik, onlara çeşitli hediyeler verilmesi ile sona erdi.