EğitimEn GüncelİKÇUSosyal

İKÇÜ’de Peygamber Öykülerini Konu Alan Sosyal Sorumluluk Projesi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nde her hafta bir peygamberin yaşam öyküsüne yer verilen ve öğrencilere İngilizce pratik yapma olanağı veren bir sosyal sorumluluk projesi düzenlendi

İKÇÜ SKS Yedi Hilal Öğrenci Topluluğu ve İzmir Uluslararası Öğrenciler Derneği işbirliğiyle düzenlenen ve 2 buçuk ay sürmesi planlanan proje, Hz. Yusuf Kıssasının anlatıldığı program ile başladı. İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Yüksek Lisans öğrencisi Reyhan Dağhan’ın yürütücüsü olduğu proje kapsamında düzenlenen programın konuğu İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Kayacan oldu.

Proje kapsamında, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak her Çarşamba düzenlenecek olan programlarla, yabancı uyruklu öğrencilerle yerli öğrencileri ortak bir konu etrafında toplamak ve yerli öğrencilerin İngilizce kelime dağarcığının geliştirilmesi amaçlanıyor.