AkademiEn GüncelİKÇU

Kalite Mentorluğu Uygulamasında Görev Alan Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kalite Koordinatörlüğü tarafından 2024 yılının 2. dönem toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Kurum İç Değerlendirme Raporu sunumunun gerçekleştirilmesi ile birlikte İKÇÜ’nün kalite süreçlerinin geliştirilmesine katkıda bulunan öğrencilere de teşekkür belgesi verildi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin kalite süreçleri açısından bir örnek niteliği taşıyan “Kalite Mentorluğu” uygulamasının ele alındığı toplantının ardından, Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülen uygulama kapsamında, İKÇÜ’ye bağlı birimlerin “Birim İç Değerlendirme Raporu” yazımı süreçlerinde rehberlik ve destek sağlayan öğrencilere Rektör Prof. Dr. Saffet Köse tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

“Birim Saha Ziyaretleri” toplantılarına katılarak birim temsilcileriyle ve kalite mentorlarıyla bir araya gelen öğrenci temsilcileri, bu toplantılarda, kalite süreçlerinin yaygınlaştırılması ve iyileştirilmesi için görüş alışverişinde bulunarak kalite süreçlerine yakından tanıklık ettiler.

Toplantıda konuşan İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Kalite Mentorluğu uygulamasının öneminden söz ederek, kalite süreçlerine katkıda bulunan öğrencilere teşekkür etti.