En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ Futsal Takımında Hedef Şampiyonluk

Çekişmeli mücadelelerin yaşanacağı Futsal (Salon Futbolu) Bölgesel Lig (Ünilig) müsabakaları İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Futsal Takımı, şampiyonluğu hedeflediği turnuvada Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ve Gaziantep Üniversitesi futsal takımları ile mücadele edecek.

Tek devreli lig usulüne göre oynanacak turnuvanın ilk maçında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Futsal Takımı, Dokuz Eylül Üniversitesi Futsal Takımı ile karşılaşacak. Günün diğer müsabakasında ise İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile Gaziantep Üniversitesi futsal takımları karşı karşıya gelecek.