En GüncelİKÇUSağlıkSpor

İKÇÜ SHMYO Sağlık İçin Pedal Çevirdi

İKÇÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğr. Gör. Nedim Burak Yıldırım tarafından düzenlenen etkinlik, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Ana Yerleşkesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde İKÇÜ’lü öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hareketsiz yaşamın kalp, damar ve solunum başta olmak üzere birçok hayati fonksiyon üzerindeki olumsuz etkilerine karşı, hareketin kasları güçlendirdiği, kalp sağlığını desteklediği, ağrı ve stresi azalttığına dikkat çekmek için düzenlenen bisiklet sürme etkinliğinin sonunda öğrenciler etkinlikten memnun kaldıklarını ve bu tür etkinliklerin daha çok yapılmasını istediklerini dile getirdiler.