AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ’de Yapay Zeka ile Etkin LINKEDIN Kullanımı Anlatıldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Cihannüma Ekonomik Toplumsal Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile Yapay Zeka ile Etkin LINKEDIN Kullanımı konulu seminer düzenlendi

İKÇÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Erkan tarafından verilen seminere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevtap Ünal, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İrfan Arık ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Yapay Zeka ile Etkin LINKEDIN Kullanımı başlıklı semineri farklı üniversitelerde verdiğini ve pozitif dönüşler aldığını belirten Doç. Dr. İsmail Erkan, etkili bir LINKEDIN hesabı oluşturmanın ayrıntılarını anlatarak önemli bilgiler verdi.

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen seminerde yapay zeka araçlarının LINKEDIN profili oluşturmada nasıl etkili bir şekilde kullanılacağını örnekler üzerinden gösteren Doç. Dr. Erkan, profesyonel iş ağı olan LINKEDIN’de bir profilin doğru ve etkili bir şekilde düzenlenmesinin amaca ulaşmak için çok önemli olduğunu belirtti.

Seminer, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.