EğlenceEn GüncelİKÇUKültür - Sanat

İKÇÜ’de Uğraşı Terapisi Yıl Sonu Konseri Düzenlendi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Uğraşı Terapisi Yıl Sonu Konseri düzenlendi

İKÇÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı 2. Sınıf öğrencilerinin almış oldukları Uğraşı Terapisi dersi kapsamında Hekim Hacı Paşa Konferans Salonunda düzenlenen konsere Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Melek Pehlivan, Öğr. Gör. Dr. İbrahim Çınar ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“Eski Dostlar” temasıyla düzenlenen ve Geleneksel Türk Müziğinin nadide eserlerinin seslendirildiği konserde Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Soyöz de ud ile orkestraya dahil oldu. Orkestra şefliğini Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mücahit Yalçın Öztüfekçi’nin yaptığı konserde, koroda ilk kez sahne alan Yaşlı Bakım Programı öğrencilerine Müzik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Ömer Özden, Doç. Dr. Serkan Çelik ve Doç. Dr. Cem Çırak enstrümanları ile eşlik etti.

“Bülbülüm Altın Kafeste”, “Çökertme”, “Sendeki Kaşlar” gibi birbirinden özel türkülerin seslendirildiği konser, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Soyöz’ün orkestra üyelerine teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.