42,4677$% 0.07
49,0539€% 0.17
5.652,86%0,30
4.145,31%0,32
10.888,02%-0,32
Haber- Simay Baran
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine Profesyonel Bıçak Eğitimi verildi
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen etkinlikte, PİRGE Bıçak Firmasının katkılarıyla İKÇÜ’lü öğrencilere ‘Profesyonel Bıçak Eğitimi’ verildi.
Turizm Fakültesi Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen eğitimde, sektörün önde gelen bıçak üreticilerinden PİRGE Bıçak Firması’nın Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil, İKÇÜ’lü öğrencilere profesyonel mutfak kültürü ve teknikleri hakkında bilgiler verdi.
Profesyonel mutfaklarda kullanılan temel bıçak türleri, pasta ve ekmekçilikte kullanılan ekipmanlar; ayrıca uluslararası doğrama teknikleri, bıçak seçimi, temizliği ve güvenliği konularında bilgiler veren Erbil, seminer esnasında öğrencilere profesyonel bıçaklar da hediye etti.
Program, İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Atilla Akbaba’nın Fırat Erbil’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle son buldu.

ÜNİDES’den İKÇÜ Topluluklarına Destek
1
Çelebili Minikler 23 Nisan’ı Dopdolu Bir Programla Kutladı
105942 kez okundu
2
Türkiye’nin En Genç Kadın Profesörü İKÇÜ’lü
2560 kez okundu
3
İzmir’in En Donanımlı Farazi Mahkeme Salonu İKÇÜ Hukuk Fakültesi’nde Açıldı
1679 kez okundu
4
“İKÇÜ Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi İzmir’in Modern Yüzü Olacak”
885 kez okundu
5
İKÇÜ’nün TÜBİTAK Destekli 4. Uluslararası Öğrenciler Sosyal Bilimler Kongresi İçin Geri Sayım Başladı
865 kez okundu