AkademiEn GüncelİKÇUKültür - Sanat

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi’nden Anlamlı İthaf

İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi (SBFD)’nin yeni sayısı, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman’ın yaptığı orijinal kapak resmi ile sağlık çalışanlarına ithaf edildi

Sağlık Bilimleri ile ilgili Türkçe ve İngilizce olarak özgün araştırma, derleme, olgu sunumu, editoryal yorum/tartışma ve editöre mektup şeklindeki bilimsel yazılara yer veren İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi’nin bu yılki 3’üncü sayısı yayımlandı. 4 ayda bir çıkan derginin, 18 adet araştırma makalesi, 1 adet sistematik derleme, 6 adet derleme olmak üzere toplamda 25 adet çalışma bulunan bu sayısı, pandemi sürecinde özverili çalışmalarıyla her kesimin haklı takdirini kazanan sağlık çalışanlarına ithaf edildi. Sunuş yazısında, “Bu sayımızı, sağlıklı yaşamın sürdürülmesi ve hastalığın iyileştirilmesi sürecinde bilimsel ve insan odaklı bir yaklaşımla problemlerin çözülmesi, tıbbi yöntemlerle tedavi ve rehabilite edilmesi hususunda yoğun çaba, emek ve özveri ile çalışan sağlık çalışanlarına ithaf ediyorum.” cümlelerini kullanan dergi editörü İKÇÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Derya Özer Kaya, tüm sağlık çalışanlarına İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikri Salman tarafından tasarlanan ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim edilmesini sembolize eden orijinal kapak resmi ile teşekkür etti.