En GüncelFEATUREDİKÇUKültür - SanatSinema

Medya ve İletişim Bölümü’ne İzmir Kısa Film Festivalinden Ödül

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve İletişim Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Seda Kanburoğlu, 24. İzmir Kısa Film Festivali’nde “En İyi Proje”  ödülünün sahibi oldu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve İletişim Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Seda Kanburoğlu, bu yıl 24’üncüsü düzenlenen İzmir Kısa Film Festivali’nde İzmir Film Lab İzmirli Kategorisi’nde, Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cenk Demirkıran danışmanlığında hazırladığı “Çok Düzgün Bir Kız” adlı projesiyle ‘En İyi Proje’ ödülünün sahibi oldu.

İzmir’de eğitim gören ve yönetmenlik yapan bir sinemacı olarak festivalde ödül almaktan duyduğu mutluluğu paylaşan Seda Kanburoğlu, festivalin Film Lab bölümünün düzenlendiği yerlerden biri olan İzmir Ticaret Odası İzQ Girişimcilik Merkezi’nde, yapımcıların da yer aldığı bir programda projesini sunduğunu belirterek, ödüllü kısa film projesinin çekimlerine 2024 yılının Ocak ayı sonuna doğru başlayacağını duyurdu. Kanburoğlu, proje danışmanı olan Prof. Dr. Cenk Demirkıran başta olmak üzere İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü hocalarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.