EğitimEn GüncelİKÇU

Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünden İZKA’ya Teknik Gezi

Haber: Beyza Şengül

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü İZKA’ya teknik gezi düzenledi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Özgür Polat’ın koordinatörlüğünde İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA)’na düzenlenen geziye öğrenciler yoğun katılım sağladı. 

Öğrencilerin, proje yönetim süreçlerinin uygulamalı örnekleri hakkında İZKA’dan bilgi almaları ve sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmanın esaslarını öğrenmeleri amacıyla düzenlenen teknik gezide İZKA Genel Sekreteri Dr. Mehmet Yavuz, Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Cangül Kuş ve Uzman Çağdaş Güneş de hazır bulundu.

Gezi kapsamında, İZKA’nın İzmir için yeşil ve mavi büyüme yaklaşımları ve sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda gerçekleştirdiği ve planladığı projeler hakkında yetkililerden bilgi alan İKÇÜ SBBF Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri, eğitim ve kariyer hayatlarında İZKA ile yapabilecekleri projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunma imkânı da buldu.

Program, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla son buldu.