EğitimEn GüncelİKÇU

İKÇÜ Turizm Fakültesinden Mezun Buluşması Etkinliği

Fotoğraf: Ali Yaman

Muhabir: Ali Yaman & Zeynep Yaşar

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi tarafından “Mezunlarımızla Buluşuyoruz” etkinliği düzenlendi

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi’nin Etkinlik Yönetimi Söyleşileri kapsamında Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda düzenlediği etkinliğe Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Simge Kömürcü Sarıbaş ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, İKÇÜ Turizm Fakültesi mezunlarının hem üniversitede aldıkları eğitimle, hem de sektörle ilgili düşüncelerini paylaşmaları için düzenlenen mezunlarla buluşma etkinliğinin öneminden söz etti. Prof. Dr. Güler, “Sektör temsilcileri olarak aramızda bulunan ve her zaman okulumuzun bir parçası olan mezunlarımız, çok değil bir veya iki sene önce burada, şimdi öğrencilerimizin oturdukları koltuklarda misafirlerimizi dinliyorlardı; şimdi buraya, kendi evlerine geldiler. Hem üniversitemizi, fakültemizin eğitim sistemini ve şeklini biliyorlar, hem de sektörü biliyorlar. Mezunlarımızın, gözlemlerimizle ve amirlerinin yaptığı geri bildirimlerle çok iyi yerlerde olduklarını gördüğümüzde büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi mezunları; Wyndham Grand İzmir’den Tuğçe Aktolgalılar, Mövenpick Hotels’de görev yapan İpek Aydın, İzmir Marriott Hotel’den Emre Oytun Gülenç, Swissotel Büyük Efes’ten Ali Caner Aydın, Four Points by Sheraton’dan Ceren Yılmaz, Renaissance İzmir’de görev yapan Özgün Öztürk, Sinem Büyükhatipoğlu, Cihan Alkan ve Meltem Güler’in hazırlanan soruları yanıtlamalarının ardından etkinlik sona erdi.