AkademiEn GüncelİKÇUTeknoloji

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinin TÜBİTAK Proje Başarısı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Günnur Pulat’ın projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Günnur Pulat’ın projesi üniversitelerde, araştırma hastanelerinde ve araştırma enstitülerinde yürütülecek kısa süreli, küçük bütçeli araştırma ve geliştirme projelerinin desteklenmesini içeren TÜBİTAK 1002-A Hızlı Destek Programı (Acil Destek Modülü) kapsamında kabul gördü.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Günnur Pulat’ın yürütücüsü olduğu “Fotodinamik Terapi Destekli Peptid Konjuge Hidrojel Tabanlı Yara Örtülerinin Geliştirilmesi ve Çoklu İlaç Dirençli Mikroorganizmalara Karşı Etkinliklerinin Değerlendirilmesi” başlıklı projenin danışmanlığını Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nermin Topaloğlu Avşar üslendi. Projenin araştırmacıları ise Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Didem Şen Karaman ile Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ozan Karaman oldu.