42,0944$% 0,32
48,5474€% 0,55
5.411,59%-0,33
4.002,93%-0,53
10.971,52%1,24
Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Turizm Fakültesi tarafından “Osmanlı Tatlıları Atölyesi” düzenlendi
İKÇÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen Osmanlı Tatlıları Atölyesi’nde Fadime İnce, İKÇÜ’lü öğrencilerle bir araya geldi.
Osmanlı’nın zengin ve köklü mutfağını öğrencilere tanıtma amacıyla yapılan Helva-i Hakani ve Zerde tatlılarının hazırlanma süreçleri, tarihçesi ve kültürel önemi hakkında teorik bilgi verilmesinden sonra, İKÇÜ’lü öğrenciler Fadime İnce ile uygulama yapma fırsatı buldular.
İKÇÜ Tiyatro Topluluğu İKÇÜ FEST’24’ün İkinci Gününde “8 Kadın” Oyunuyla Sahnede
1
Çelebili Minikler 23 Nisan’ı Dopdolu Bir Programla Kutladı
98105 kez okundu
2
Türkiye’nin En Genç Kadın Profesörü İKÇÜ’lü
2376 kez okundu
3
İzmir’in En Donanımlı Farazi Mahkeme Salonu İKÇÜ Hukuk Fakültesi’nde Açıldı
1563 kez okundu
4
Çocukluğunun İlk Kütüphanesi Türkiye’nin İlk Agro Kütüphanesi Oldu
1122 kez okundu
5
Çanakkale Zaferinin 110. Yılı İKÇÜ’de Yoğun Bir Programla Anıldı
894 kez okundu