En GüncelİKÇUSpor

İKÇÜ’nün Sultanları Yarı Finalde

Fotoğraf- Aleyna Arslanbaş

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig Kadın (Ünilig) müsabakalarında İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı yarı finale yükseldi

5 Şubat tarihinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ev sahipliğinde başlayan Voleybol Bölgesel Lig Kadın (Ünilig) müsabakalarında İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı, bugün oynanan karşılaşmada Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kadın Voleybol Takımını 3-2 yenerek yarı finale yükselme başarısını gösterdi.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmada ilk iki seti 25-18 ve 25-20’lik skorlarla 2-0 önde kapatan İKÇÜ Kadın Voleybol Takımı, çekişmeli geçen maçın final setini 15-12 alarak müsabakadan 3-2 galip ayrıldı.

Yarın oynanacak yarı final müsabakalarında İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), İzmir Bakırçay Üniversitesi ile karşılaşacak. Yarı finalin diğer karşılaşması ise İzmir Ekonomi Üniversitesi ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü arasında gerçekleşecek.