AkademiEn GüncelİKÇU

İKÇÜ EGEKAF’ta Yerini Aldı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ)’nin paydaşlığında Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) başladı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) ile birlikte 15 paydaş üniversite tarafından desteklenen ve Avrupa’nın en büyük kariyer fuarı olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) Pamukkale Üniversitesi ev sahipliğinde başladı.

Öğrencilerinde, üniversiteye adım attıkları ilk yıldan itibaren kariyer bilinci oluşturarak, bilgi ve yeteneklerini geliştirme ve kariyer planlarını yapma konusunda rehberlik eden ve her alanda donanımlı, tercih edilen, Türkiye’de ve dünyada istihdam edilebilirliği yüksek mezun adayları yetiştirme ve onlara rehberlik etme hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) EGEKAF’ta yerini aldı. 

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından temsil edilen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin açtığı stant öğrenci ve mezunlardan yoğun ilgi gördü. İKÇÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muhsin Akbaş ile Prof. Dr. Süleyman Akbulut’un da ziyaret ettiği EGEKAF’ta, KAGEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yalçın ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Can Başaran hazır bulundu.