En GüncelİKÇU

İKÇÜ KAGEM’in Avek Kariyer Günü Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı

Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Avek Otomotiv 6 Mart tarihinde kariyer günü etkinliği düzenleyecek

İKÇÜ öğrencilerinde kariyer bilinci oluşturmayı, kariyer planlarını yapma hususunda rehberlik etmeyi ve donanımlı mezun adayları yetiştirmeyi amaçlayan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) ile Avek Otomotiv iş birliğinde gerçekleşecek olan Avek Kariyer Günü etkinliği için geri sayım başladı.

Avek Kariyer Günü etkinliği 6 Mart tarihinde İKÇÜ Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonunda iki oturum halinde gerçekleşecek. Etkinliğin Mühendislik Fakültesi oturumuna Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Yöneticisi Sinan Değirmencioğlu “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” ile Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Yöneticisi Said Burak İnce “Yetkili Serviste Mühendisliğin Yeri” başlıklı sunumlarıyla katılacaklar.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi oturumunda ise Doğuş Otomotiv İnsan Kaynakları Yöneticisi Sinan Değirmencioğlu “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” ve VW Satış Müdürü Ufuk Önsal “Otomotiv Sektöründe Satış ve Pazarlama Teknikleri” konularında bilgi verecekler.