EğitimEn GüncelİKÇUSağlık

İKÇÜ Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Kurumları Re-akreditasyon Sürecini Tamamladı

Muhabir- Nurdan Ünlüoğlu

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği, TCD-Türk Cerrahi Yeterlik Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucu Eğitim Kurumları Re-akreditasyon sürecini tamamladı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği, TCD-Türk Cerrahi Derneği Eğitim Kurumları ve Programlarını Değerlendirme Komisyonu (Eşyetkilendirme Komisyonu) tarafından değerlendirilerek ve Prof. Dr. İbrahim Etem Geçim, Prof. Dr. Serap Erel, Prof. Dr. Halil Kaya Yorgancı, Prof. Dr. Şevket Cumhur Yeğen, Prof. Dr. Emin Sami Gürleyik, Prof. Dr. Nihat Zafer Utkan ve Prof. Dr. Kemal Arslan gibi önemli doktorlar tarafından incelendi.

İKÇÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Agah Tekindal ve Doç. Dr. Serkan Bilgin’in yanı sıra İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bülent Çalık, Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Kemal Atahan, Genel Cerrahi Öğretim Üyeleri ve eğitim alan asistan doktorlar da ziyarette hazır bulundu.